Премиерът в оставка на Финландия Сана Марин се развежда след тригодишен

...
Премиерът в оставка на Финландия Сана Марин се развежда след тригодишен
Коментари Харесай

Сана Марин се развежда

Премиерът в оставка на Финландия Сана Марин се развежда след тригодишен брак, съобщи Ройтерс. Марин и брачният партньор ѝ Маркус Райконен са подали молба за бракоразвод по взаимно единодушие. Двойката заяви новината в Инстаграм. Двамата бяха дружно 16 години, преди да решат да се оженят. 

" Благодарни сме един на различен за 19-те години, прекарани дружно и за нашата обична щерка. Ще останем най-хубави другари ", се споделя в изказването на двойката в Инстаграм.

Марин и Райконен, който до наскоро работеше в финансова компания, имат петгодишна дъщеричка. Те се ожениха през 2020 година в миг, в който Марин като министър председател се опитваше да се оправи с коронавирусната пандемия в страната.

Сана Марин и нейната Социалдемократическа партия изгубиха парламентарните избори във Финландия, създадени на 2 април. Тридесет и седем годишната Марин, която беше най-младият министър председател в света, когато встъпи в служба през 2019 година, е считана от почитателите си по целия свят за модел за подражателство за прогресивните млади водачи даже и в този момент, когато гласоподавателите гласоподаваха за промяна на властта.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР